• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
Может вы знаете вариант?
CebalraiДата: Четвер, 18.04.2019, 15:45 | Повідомлення # 1
Друг сім'ї
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Авторитет: 0
Статус: Offline
Не знаю что делать, хочу купить просторную квартиру в Киеве. Вы можете мне порекомендовать хороший новострой? На вторичном рынке вообще не хочется покупать, не говоря уже о том чтобы там жить. Время подождать пока будут строить дом есть, теперь осталось выбрать действительно хороший вариант.

MakakaДата: Четвер, 18.04.2019, 15:49 | Повідомлення # 2
Фанат
Нагороди: 2
Цитата Cebalrai ()
Не знаю что делать, хочу купить просторную квартиру в Киеве. Вы можете мне порекомендовать хороший новострой? На вторичном рынке вообще не хочется покупать, не говоря уже о том чтобы там жить. Время подождать пока будут строить дом есть, теперь осталось выбрать действительно хороший вариант.

Ви чули щось про дворівневі квартири? Приблизно розумієте про що йде мова? Ви можете подивитися за посиланням яке там планування і точне розташування будинку де є такі квартири. Одним з величезних плюсів чи так би мовити родзинок цих квартир є те що там є вихід на терасу з якої відкривається запаморочливий вид на місто.

SretДата: Четвер, 18.04.2019, 16:05 | Повідомлення # 3
Зелений
Нагороди: 0
Вариантов в интернете польно

KasertДата: Четвер, 18.04.2019, 16:23 | Повідомлення # 4
Учасник
Нагороди: 0
Вариант норм, нужно индивидуально подходить

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus