• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
Недорогий смартфон
Basel1988Дата: Понеділок, 22.11.2021, 20:39 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Хочеться взяти для себе нову модель мобільного телефону, але бюджет поки не дозволяє сильно розщедритися. Як ви думаєте, як можна заощадити на покупці смартфона на сьогоднішній день, купивши при цьому хороший варіант?

NikitaArtemovДата: Вівторок, 23.11.2021, 12:47 | Повідомлення # 2
Фанат
Цитата Basel1988 ()
Хочеться взяти для себе нову модель мобільного телефону, але бюджет поки не дозволяє сильно розщедритися. Як ви думаєте, як можна заощадити на покупці смартфона на сьогоднішній день, купивши при цьому хороший варіант?

Тут перш за все потрібно розуміти на яку саме суму ви розраховуєте при виборі мобільного телефону, щоб давати будь-які рекомендувати до придбання. Адже у всіх різні фінансові можливості будуть.

Basel1988Дата: Вівторок, 23.11.2021, 14:54 | Повідомлення # 3
Фанат
Цитата NikitaArtemov ()
Тут перш за все потрібно розуміти на яку саме суму ви розраховуєте при виборі мобільного телефону, щоб давати будь-які рекомендувати до придбання. Адже у всіх різні фінансові можливості будуть.

З фінансами у мене зараз не так все добре, тому я й питаю про різні знижки на телефони. А розраховую я вкластися до бюджету близько 5-6 тисяч гривень.

NikitaArtemovДата: Вівторок, 23.11.2021, 18:40 | Повідомлення # 4
Фанат
Цитата Basel1988 ()
З фінансами у мене зараз не так все добре, тому я й питаю про різні знижки на телефони. А розраховую я вкластися до бюджету близько 5-6 тисяч гривень.

Досить скромний бюджет на покупку мобільного телефону прямо скажу, але на сьогоднішній день і за такі гроші можна взяти цілком непоганий варіант смартфона для особистого користування. А ось що стосується знижок на смартфони, то тут краще всього купувати телефон у Чорну п'ятницю https://blog.foxtrot.com.ua/mobilna....ot.html У цей день на більшість моделей діятимуть відмінні пропозиції знижок, тому можна буде непогано заощадити. Ражду не прогавити цей знижквий день

Повідомлення відредагував NikitaArtemov - Вівторок, 23.11.2021, 18:49

AlannДата: Середа, 24.11.2021, 00:08 | Повідомлення # 5
Зелений
Китайца покупайте, он на свои деньги отработает.

ullinsДата: Четвер, 25.11.2021, 19:08 | Повідомлення # 6
Зелений
Да, вы правы, купив смартфон сяоми https://rozetka.com.ua/mobile-....=xiaomi вы не пожалеете. Он не дорогой но по своей функциональности вас не разочарует. Мой смартфон за 150 дол. но работает до сих пор, вот уже третий год подряд.
Внешне не слишком потертый, по возможностям все еще шустрый, что может быть выгоднее?

Повідомлення відредагував ullins - Четвер, 25.11.2021, 19:09

DimaGavrilovДата: Субота, 27.11.2021, 23:56 | Повідомлення # 7
Учасник
Ксяом очень хороший мобильный телефон, стоит недорого, а прослужит долго.

StTehnikДата: Вівторок, 19.12.2023, 11:14 | Повідомлення # 8
Активний учасник
Хочу посоветовать всем настоящий кладезь информации о телефонах. Andro-News здесь вы найдете подробные характеристики, отзывы пользователей и актуальные новости из мира мобильных устройств. Независимо от того, ищете ли вы новый смартфон или интересуетесь техническими аспектами различных моделей - этот сайт станет вашим надежным проводником в мире телефонов. На данном сайте я для себя нашел как отключить роуминг киевстар https://andro-news.com/news/kak-polzovatsya-roumingom-za-granicey.html Интуитивный дизайн и обновляемая информация делают его отличным ресурсом для тех, кто хочет быть в курсе последних тенденций и сделать информированный выбор при покупке.

Повідомлення відредагував StTehnik - Вівторок, 19.12.2023, 11:15

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus