• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin  
Особливості роботи на деяких соціальних форумах - 2.
СтранникДата: Четвер, 17.04.2014, 13:33 | Повідомлення # 1
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Авторитет: 0
Статус: Offline
Анонімна репутація.
Чи то,    як ефективно працювати на Форумі міста Б. :tease: 

З циклу:"Чужі помилки не повторюємо".

Дізнався я нещодавно-випадково, що на Форумі міста Б., де продуктивно працюють багато моїх
"знайомих" товаришів, - робочу репутацію кожному Користувачеві створюють анонімно його ж співтовариші по форуму. Як створюють? А простіше простого.
Після реєстрації заходиш у будь-яку тему до будь-якого колеги по форуму і ЗАПРОСТО підвищуєш або знижуєш його репутацію на один умовний бал - БЕЗ ПОЯСНЕННЯ ПРИЧИН і без підпису, хто це зробив, тобто АНОНІМНО. Ну, вирішив я, - тримайтеся тепер всі! І нЕтовариші мої і інші кар'єристи-фахівці…
Реєструюся і заходжу на тему до Петренка. Згадую, щовін останнім часом до моєї сусідки Юльки клеїтися почав, а я теж давно до неї свій погляд притемняю. Ну, і отримай, Петренко, - 1 /мінус один/ до репутації… І так 17 разів впродовж року! Буде тепер Юлька знати, хто з нас крутіше на цьому форумі!!!
Заходжу до Іванченка Миколи. Він мені в інституті позавчора підказав рішення задачі. +1 /плюс один/ йому до репутації. Тобто – спасибі, мовляв… І не забути б, подякувати його так само найближчим
часом ще кілька разів.
А ось - Сидорівська. Багато з себе корчить, лялька напомажена… Уваги не звертає на мене. - 1 /мінус один/ їй. І так чотири рази в найближчий же місяць. Нехай не уявляє! Коза др…
Так… А зайдемо ось на цю «темочку». Дивимося на підпис під текстом повідомлення - РЕШТА НЕ ВАЖЛИВО… Глянь - Сидоров Петро якийсь. Не знаюособисто такого. Але судячи з прізвища, - не наш . Чи видно родичів у ближньому зарубіжжі має. Примазується до нас. МІНУС ОДИН йому до репутації. Бач?!! Ось
тут біля мене - репутацію собі створює позитивну! Обійдеться і однією негативною. Я йому - за пару місяців - створю таку репутацію, що він і адресу електронну цього форуму забуде...
Так. Щось притомився я… А, дивись, - скільки справ сьогодні нафорумі переробив. І репутація моя не погіршала. А тому не погіршала, бо сам-то я тих нових повідомлень не створюю /боронь Боже!/, і ніякий, вибачте, сторонній гад - у свою ОСОБИСТУ радість - не може мені мою репутацію не заплямовану на
Форумі зіпсувати своїми мінусовими думками!!!
Дякую, значить, всім за вам увагу. Читайте цю Інструкцію… Вчіться, салажня, як потрібно продуктивно і ЕФЕКТИВНО на конкретних форумах працювати!

Володимир Озерянко

Повідомлення відредагував Странник - Четвер, 17.04.2014, 13:41

FrankyДата: Вівторок, 29.09.2020, 14:21 | Повідомлення # 2
Писар
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Спасибо за помощь

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus