• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin  
Хочу купити планшет з доставкою
tifox8Дата: Четвер, 06.07.2023, 22:00 | Повідомлення # 1
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Привіт! Мені потрібна допомога у виборі планшета. Я хочу придбати собі новий, але не можу визначитись з вибором. Бачив багато різних моделей, і зараз зовсім заплутався. Які вимоги має бути у планшета? Яке оптимальне співвідношення ціни та якості? Дуже хочу отримати пораду від тих, хто вже володіє планшетом. Допоможіть, будь ласка!

bitehДата: Четвер, 06.07.2023, 22:01 | Повідомлення # 2
Писар
Якраз нещодавно купив собі планшет і можу тобі допомогти з вибором. Залежить від твоїх потреб, але я можу рекомендувати планшети від Apple. Вони мають високу якість зображення та продуктивність. Хороші варіанти - iPad Air або iPad Pro. Ціни можуть бути трохи вищі, але вони варті своїх грошей.

senorДата: Четвер, 06.07.2023, 22:01 | Повідомлення # 3
Писар
Я купив собі планшет Xiaomi Mi Pad 5 і дуже задоволений. Він має потужний процесор, яскравий дисплей та велику пам'ять. За свою ціну, він просто чудовий варіант. Якщо тобі подобається Android та бажаєш функціональний планшет за помірну ціну, то зверни увагу на цю модель.

MifisДата: Четвер, 06.07.2023, 22:01 | Повідомлення # 4
Писар
Привіт! Я бачив, що ти шукаєш пораду щодо вибору планшета. З моєї власної досвіду із використання планшетів, я хочу рекомендувати тобі Xiaomi Redmi Pad 4/128GB https://allo.ua/ua/products/internet-planshety/
 Цей планшет має вражаючі характеристики: 4 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ вбудованої пам'яті, яскравий 10,1-дюймовий дисплей і потужний процесор. Він працює на базі операційної системи Android, що забезпечує широкі можливості.
Я особисто купив його в магазині ALLO, і був задоволений обслуговуванням та ціною. Там вони пропонують гарантію на товар і широкий асортимент інших планшетів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus