• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin  
Стабілізатор напруги
Basel1988Дата: Субота, 07.01.2023, 20:09 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
У зв'язку з постійними перебоями зі світлом хочу взяти собі стабілізатор напруги, щоб нічого з техніки не погоріло. Скажіть, скільки зараз коштуватиме непоганий стабілізатор і де найкраще його купувати?

NikitaArtemovДата: Субота, 07.01.2023, 20:19 | Повідомлення # 2
Фанат
Цитата Basel1988 ()
У зв'язку з постійними перебоями зі світлом хочу взяти собі стабілізатор напруги, щоб нічого з техніки не погоріло. Скажіть, скільки зараз коштуватиме непоганий стабілізатор і де найкраще його купувати?
Ми пару місяців тому собі взяли стабілізатор, вийшло звичайно не просто дешево, але цілком нормально. Зараз ціни на стабілізатори трохи піднялися, але загалом хороший стабілізатор можна взяти за пару тисяч, можливо навіть дешевше, все залежить від потужності.

Basel1988Дата: Субота, 07.01.2023, 20:27 | Повідомлення # 3
Фанат
Цитата NikitaArtemov ()
Ми пару місяців тому собі взяли стабілізатор, вийшло звичайно не просто дешево, але цілком нормально. Зараз ціни на стабілізатори трохи піднялися, але загалом хороший стабілізатор можна взяти за пару тисяч, можливо навіть дешевше, все залежить від потужності.
Мені прямий занадто потужний стабілізатор не потрібен, але і щоб потужності вистачало. Хотілося б теж укластися в кілька тисяч, за можливості. Можеш порадити якийсь конкретний стабілізатор чи магазин, де можна їх подивитися?

NikitaArtemovДата: Субота, 07.01.2023, 20:36 | Повідомлення # 4
Фанат
Цитата Basel1988 ()
Мені прямий занадто потужний стабілізатор не потрібен, але і щоб потужності вистачало. Хотілося б теж укластися в кілька тисяч, за можливості. Можеш порадити якийсь конкретний стабілізатор чи магазин, де можна їх подивитися?
Зараз стабілізатор в принципі знайти не складно, вибір величезний, магазинів, де вони продаються, теж більш ніж достатньо, тут головне знайти стабілізатор, який тобі за ціною підійде і за параметрами.
Я собі купував стабілізатор в алло https://allo.ua/ua/stabilizatory-naprjazhenija/ раджу там подивитися, вибір дуже великий і ціни найчастіше адекватні, на відміну від інших магазинів.
Так само не останню роль відіграють знижки. Зараз завдяки знижці можна заощадити кілька сотень на покупки стабілізатора, що в наш час досить непогано.

БетаДата: Четвер, 11.05.2023, 08:04 | Повідомлення # 5
Генеральний писар
Хочу порадити чудовий інтернет-склад електрики RES.ua https://res.ua/  , у каталогах якого можна знайти все для електромонтажних робіт: апарати розподілу енергії, електродвигуни, приводну техніку, кабельну продукцію, світильники, лампи та багато іншого. У них виставлено тільки сертифікований товар хорошої якості, цінова політика доступна, рекомендую...

playcryticalДата: Неділя, 04.06.2023, 14:14 | Повідомлення # 6
Зелений
Солнечная панель, солнечный модуль, солнечная батарея – это разные названия одного и того же устройства, которое превращает солнечный свет в электрическую энергию. Соответственно, когда солнечного света мало производимой солнечной батареей электрической энергии тоже мало  https://norfin.com.ua/ru/zaryadnye-stantsii-i-aksessuary/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus