Гроші у борг
|
|
Кайли | Дата: П`ятниця, 17.09.2021, 22:47 | Повідомлення # 1 |
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Переїхали в нову квартиру, все б добре, але ось в процесі переїзду і перестановок cлучайно зламали холодильник, зачепи якусь деталь. Зараз терміново потрібні гроші для лагодження, а гроші вже витратили на переїзд. Ось навіть не знаю як і бути.
|
|
| |
Basel1988 | Дата: П`ятниця, 17.09.2021, 22:49 | Повідомлення # 2 |
Фанат
| Ситуація склалася звичайно непроста, але я думаю займати день в якійсь незрозумілій організації не варіант. Я б порекомендував звернутися до друзів і родичів, які завжди можуть прийти на допомогу .
|
|
| |
Кайли | Дата: П`ятниця, 17.09.2021, 22:50 | Повідомлення # 3 |
Активний учасник
| А що робити, якщо немає в новому місті родичів і знайомих? Не у всіх же є така прекрасна можливість звернутися до рідних і близьких, ну правильно ж? Так що така організація була б відмінним виходом зі складної ситуації.
|
|
| |
NikitaArtemov | Дата: П`ятниця, 17.09.2021, 22:52 | Повідомлення # 4 |
Фанат
| Так і є, не всі мають друзів і родичів, а навіть якщо вони і є, то не завжди можуть допомогти через фінансові труднощі. Коли у мене виникають подібного роду проблеми, то я оформляю кредит онлайн https://soscredit.ua/uk на цьому сайті. Відмінно виручає в непередбачених обставинах, як наприклад, недавно зламалася пральна машина, перестала викручувати і полоскати речі. Викликали майстра, ремонт перевалив за 2 тисячі гривень, одразу таку суму надати не могли тому оформили кредит та оплатили послуги майстра. А вже по приходу зарплати ми погасили кредит на сайті, що дуже зручно, адже кредит можна оплатити протягом місяця, а майстру необхідно заплатити відразу.
|
|
| |