• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
подарок сестре
VladisEДата: Середа, 22.09.2021, 22:35 | Повідомлення # 1
Генеральний писар
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Всем доброго времени суток , дорогие друзья . Моя старшая сестра очень любит играть в видео игры и когда-то она напоминала про приставку nintendo switch. Так вот, я бы хотел подарить ей эту приставку, но совершенно не знаю где ее продают. Может быть сможете подсказать какие-то магазины?

КисаМаркизаДата: Середа, 22.09.2021, 22:40 | Повідомлення # 2
Учасник
Хоть nintendo свич сейчас не так популярен как playstation или иксбокс , но все-таки имеет большую фанатскую базу. Я думаю , что вам выгоднее всего тут купить nintendo switch в украине , так как этот магазин специализируется на игровых консолях и , кстати , часто делает скидки.

SkyДата: П`ятниця, 17.12.2021, 20:25 | Повідомлення # 3
Писар
Я вам советую почитать 4 преимущества технологии «heat-not-burn» https://www.cosmo.com.ua/4-preimushchestva-tehnologii-heat-not-burn/ мне кажется вам это будет интересно.

Повідомлення відредагував Sky - П`ятниця, 17.12.2021, 20:25

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus