• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bla-bla, Нежная  
Де зараз вигідно взяти велосипед на електротязі?
AnnabelleДата: Неділя, 15.09.2019, 19:50 | Повідомлення # 1
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Вирішила таки купити собі велосипед на електротязі  - саме зараз, бо, дивлюся, по магазинах почалися такі неслабкі знижки. Ну це і логічно - сезон завершається, і магазини хочуть скинути товар, що не продався. Давайте тут позбираємо інформацію щодо того, де найбільш вигідно купувати спорт товари, а конкретно електро велосипед. Думаю буде корисно і мені і іншим користувачам.

DorXДата: Неділя, 15.09.2019, 19:51 | Повідомлення # 2
Учасник
Я би купував ось тут *https://veliki.com.ua/ua/dir_electro_bikes.htm*  - просто вже для мене перевірений магазин. Кылька разів замовляв у них різне спортивне приладдя...

SarmatДата: Неділя, 15.09.2019, 19:54 | Повідомлення # 3
Зелений
А я купую б-у такі штуки. В магазинах ці велосипеди навіть зы знижкою для мене дорогуваті. Уже домовився зі знайомим, що він мені свій старий електро байк скине за пів ціни. Нарешті спробую, що то за така оказія!)))

oldfarforДата: Неділя, 15.11.2020, 17:17 | Повідомлення # 4
Фанат
Как же круто иметь хороший велосипед! Я даже на работу на велосипеде езжу, а все потому что приобрел себе здесь электровелосипед https://velogo.com.ua/elektro Да, безусловно, это не дешевая покупка, зато очень удобный и экологический вид транспорта. Так что я очень рад, что решился на его покупку. И всем рекомендую именно этот магазин, так как тут вы можете провести тест драйв великов!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus